Share |
image004.jpg

BODET
Yrityksemme on ranskalaisen Bodet :in laadukkaiden kellojen ja aikakellojärjestelmien maahantuoja. Tuotekanta kattaa tuotteita aina yksittäistä kelloista monipuolisiin radiotahdistettuihin pääkelloa käyttäviin aikakellojärjestelmiin. Myös torni-/asemakellot ja muut erikoisnäytöt kuten lämpötila- ja maailmanaikanäytöt kuuluu tuotevalikoimaamme.
 

Bodet :in kellojärjestelmiä on käytössä ympäri suomea esimerkiksi kouluissa, yrityksissä, myymälöissä, pankeissa ja urheiluhalleissa. Lisävarusteet kuten pallosuojat ja asennustelineet mahdollistavat sisäkellojen monipuolisen käytön ja mallistossa on myös useampia ulkotiloihin suunniteltua kelloa. Kelloja on useita koko- väri- ja taulumallivaihtoehtoja joten joka kohteeseen sopiva vaihtoehto löytyy varmasti.

Sivukellot voivat olla perinteisistä analogista tai modernia digitaalista ulkomuotoa. Kaikki kellot voidaan asentaa yksittäisinä tai osana keskusohjattua järjestelmää. Ohjelmoitavat Sigma H, Sigma P ja Sigma Mod ovat aikakellojärjestelmiemme pääkelloja jotka hoitavat radiotahdistusta ja sivukellojen ohjausta, Sigma P:ssä ja Sigma Mod:ssa on lisäksi neljä ohjelmoitavaa releulostuloa.

Bodet aikakellojärjestelmät ovat helppoja suunnitella, asentaa ja käyttää. Autamme tietenkin mielellämme sopivan järjestelmän suunnittelussa.

bodetlogo.gif

Lyhyt esite kaikista Bodet:in kelloista ja kellojärjestelmistä

PERINTEINEN KAAPELOINTI

animation-wired-coded-time-distribution.gif

 

LANGATON DHF

animation-master-clock-dhf.gif

NTP-PoE

ntp-network-animation.gif

Tallenna